top of page

DENİZBANK

MEMNUNİYET YÜZDESİ :  % 0

ŞİKAYET SAYISI              :  24

Denizbank Hakkındaki Tüm Tüketici Şikayetleri

DenizBank Mağdur Etti

14 ARALIK 2020            İbrahim BEY

Denizbank Tavşanlı şubesi. Müşterisi olduğum Denizbank Tavşanlı Şubesinden, başka bankaya vermek üzere gecikmiş borcum olmadığına dair yazı istedim, vermediler. Eşimin üzerine kayıtlı Ticarethanemize ait ticari islam için istediğim bu yazının verilmemesinden dolayı, maddi manevi zarara uğradım. Mağduriyetimin giderilmesi için bana yardımcı olmanızı saygı ile arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Beni Borçlu Gösteriyor

27 KASIM 2020              Arif BEY

Denizbank oğlum asker olduğu icin Deniz bank kartını hiç kullanmadığı halde borçlu oldugunu söylüyor borcumuzun ne oldugunu ispatlamasını istiyorum ilginize arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Beni Zor Duruma Düşürdü

23 KASIM 2020              Bahri BEY

Ek kesinti maaşımı Deniz Bankası’ndan alıyorum 10 ayın 23’de 1.150 kestiler iadesini istiyorum vermiyorlar. Dosya masrafı diye paramın iadesinin yapılmasını rica ediyorum. Evde özürlü hastam var sağlığından dolayı sıkıntı yaşıyorum saygılarımla arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Hesabımdan Para Çekti

17 KASIM 2020              Kadriye HANIM

Denizbank internet bankacılığı tarafından dolandırıldım ve vadeli hesabından param çekildi, şikayetçi olmak istiyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Beni Mağdur Ediyor

17 KASIM 2020              Ufuk BEY

Ben İzmit ticari merkez Denizbank’ın daha önce kirada kaldıkları mülk sahibiyim Denizbank’ı sürekli Arıyoruz personelleriyle görüşüyoruz bana kira beyanlarıyla alakalı dönüş yapacaklarını beyan ediyorlar fakat bize bir türlü Dönüş yapmıyorlar dönmüyor aşağı yukarı bir aydır dönüş bekliyoruz haftada dört gün arıyoruz birazdan sizi arayacağız diyorlar aramıyorlar gereğini yapılmasını arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Yapılandırmayı Ödedim Ama Sorun Yaşadım

23 EYLÜL 2020              Adem BEY

Sayın yetkilerimiz ben Deniz Bank'dan paramı alıyorum benim bir yapılandırma vardı ve ben onu komple yatırdın ve 3 ay oldu hale sistemde ben yapılandırmayı kaldırmamışlar ben her hangi bankaya baş vursam bu yapılandırma çıkıyor ben ihtiyaç kredisi bile kullanamıyorum sayın yetkililerim ben zor durumdayım ben zor durumda kaldım benim mayış aldığım banka beni mağdur durumda bırakıyor kendi onlara kaç kez giydim iza ettim ve benimle ilgilenmediler. Ben sizden bir yardım bekliyorum ben yer altında çalışan bir işçiyim ve ailemi geçirme derdindeyim. Sayın yetkilerimiz.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Kredi Başvurumu Onaylamıyor

23 EYLÜL 2020              Adem BEY

Deniz banktan şikayetçi yım kredim ödediğim halde yapılandır mayı kaldırmıyor ve de kredi kartımı düzenli ödediğim halde kredi kartı gecikmesi oldugunu söyleyip kredi başvurumu onaylamıyorlar ben bu haksızlık karsısında kaldım devletimin bu durumla ilgilenmesini rica ediyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Beni Mağdur Etti

21 EYLÜL 2020              Burhan BEY

Deniz Bank Ben memur emeklisi olup maaşımı Denizbank'tan alıyorum, 2019 yılında 10 ve 11 aylarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı bankam beni borçlarımı yapılandırmaya mecbur bıraktı ve bende borcumu yapılandırmak zorunda kaldım, maaş almama 2-3 gün kalmış olmasına rağmen ve bunun sonucunda ben sanki icralık olmuşum gibi beni kara listeye aldığı gibi maaşımada bloke konmuş ve elim kolum bağlanmış durumda, ben maaşımı bu bankadan aldığım halde ,hiçbir ödeme riski olmamasına rağmen beni bu kadar güç duruma koymaya hakkı var mı, eğer yoksa ben bu bankadan şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum, saygılarımla.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Maaşımı Haksız Yere Kesiyor

27 AĞUSTOS 2020          Alparslan BEY

Denizbank emekli maaşıma haciz işlemi yaparak 8 bin liramı aldı Ptt den maaş alıyorum aracı kurum olarak kredi kullandım ödeme sıkıtısı yaşadım beni haciz işlemi yaptı taşınmazımı haciz koydu şimdi maaşımı kredi taksidi gibi alıyor Ptt 926 tl 500 kusuru kesiyor kalanı hesabıma yatırıyor. Ptt 'de kesintisinde hep 1 taksit gösteriyor haciz göstermiyor böylece 8000 tl mi aldı bunun için deniz banktan şikayetçiyim aldığı paramı geri ödenmesini istiyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Maaşımı Haksız Yere Kesiyor

27 AĞUSTOS 2020          Alparslan BEY

Denizbank emekli maaşıma haciz işlemi yaparak 8 bin liramı aldı Ptt den maaş alıyorum aracı kurum olarak kredi kullandım ödeme sıkıtısı yaşadım beni haciz işlemi yaptı taşınmazımı haciz koydu şimdi maaşımı kredi taksidi gibi alıyor Ptt 926 tl 500 kusuru kesiyor kalanı hesabıma yatırıyor. Ptt 'de kesintisinde hep 1 taksit gösteriyor haciz göstermiyor böylece 8000 tl mi aldı bunun için deniz banktan şikayetçiyim aldığı paramı geri ödenmesini istiyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Maaşımın Tamamı Krediye Gidiyor

18 AĞUSTOS 2020          Seher HANIM

Şikayetçi Adı Soyadı: SEHER ÖZBONCUK Adres: Kılıç Reis Mah 329 sok No 11 k.4 d.4 üçyol KONAK-İZMİR Şikayet Edilen Kurum : DENİZBANK AŞ Şikayet Konusu : Emekli Maaşımın hepsinin kredime otomatik çekilmesiSayın Yetkili; 2200 TL Emekli Maaşıyla hanede 3 kişi yaşayan bir aileyiz, oğlum Turizm , Eşim İnşaat işçisi sigortasız işlerde günlük kazanç elde ederek eve getirdikleri parayla kira ödememizi yapmaya ve yaşamımızı sürdürmeye çalışmaktaydık. Emekli maaşımı Denizbank İzmir Fevzi Paşa Bulvarı Şubesinden almaktayım. Denizbank'a olan Kredi Kartı borcum ve Kredi borcuma istinaden Ocak 2020 tarihinde 486,79 TL*60 ay ve 1805,79 TL*60 ay vadeli emekli maaşım elime geçmeyecek şekilde 2 ayrı Kredi Kullanımı yapıldı.Mart 2020 tarihinde Corona hastalık sürecinin başlamasıyla eşim ve oğlum çalışamadığı için 3 aylık erteleme hakkımı kullanmak istediğimde Denizbank tarafından 2 ay erteleme programı belirlenerek sadece 1 kredime uygulama yapıldı , ödemelerim 2088,26 TL*57 ay +486,79 TL*60ay toplam aylık ödemem 2575 TL ye gelecek şekilde tüm emekli maaşımı blokeleyin üzerinede tamamlamam gereken bir ödeme planı hazırlandı.Maaşım her ayın 19'unda yatar yatmaz kredi ödemem banka tarafından otomatik çekiliyor, eksik kalan 486,79 TL lik bakiye içinde banka arayıp ödeme talebinde bulunuyor. Yukarıda bahsetmiş olduğum tüm sıkıntılı süreç ve hastalık döneminden dolayı eşim ve oğlum işsiz kalmasından, ne evimin kirasını nede yaşamsal faaliyetimi sürdüremeyecek durumdayım.Emekli maaşımdan yasal kesintilerin yapılarak ,elime hayatımı sürdürecek bir para kalacak şekilde ödememin düzenlenip insani yaşam hakkımın geri verilmesini tarafınızdan rica ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Allah Belanı Versin

14 AĞUSTOS 2020          Derya HANIM

Deniz bank ödediğim kredi taksidini covid19 nedeniyele gecikmesinden dolayı avukata verildi ödediğim taksidim için evime gelinip ödenmediğini idea ederek aile huzurumu bozdu evimin pencerelerine vurarak sokaklarda gezerek komşularıma sorarak haciz işlemi diyerek gururumu kırdı mahcup duruma düştüm gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Kullanmadığım Karta 1200 TL Borç 

9 TEMMUZ 2020            Hasan BEY

Deniz bankası üretici kartını bana gönderdiler tlf açıp iptal etim bir kuruş kullanmamışım bin iki yüz TL ye yakın kesinti yapmışlar gereğinin yapılmasını rica ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Kartımla Bankamatikten Çekim Yapılmış

23 HAZİRAN 2020         Engin BEY

Sayın Cumhurbaşkanlığına benim Denizbank 1adet ticari 1adet kredi kartım vardı ticari kartımdan 5000 lira nakit çekim yaptım günü geldiğinde ödememi yaptım ve müşteri hizmetlerini arayıp kartlarımın iptali için Müşteri temsilcileriyle görüşüp işleminiz tamamlandı beyefendi deyip görüşme sona erdi ve ondan sonra ek hesap ekstra borcunuz var diye mesaj geldi ve Denizbank ödemiş şubesine gidip konuyu anlattım hesabımı kontrol ettiklerinde ek hesabımın kapanmadığı ve 22 Nisan 23nisan 2020 günlerinde Muğla Marmaris ilçesi Denizbank bankamatikten toplamda 5400 TL nakit çekim yapıldığını öğrendim hemen bankada hesabıma bloke koydurup itirazda bulundum sonra ödemiş İzmir başsavcılığına suç duyurusunda bulundum bunu yapan kişi veya kişilerin bulunup gereğinin yapılmasını arz ederim Denizbank tan da sorunumu en kısa sürede gereğinin yapılmasını arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Beni Avukata Verdi

23 HAZİRAN 2020         Halil BEY

Şikayetim kredimi ödeyemedim Denizbank’a avukata vermişler onlarda icra takibi başlattılar avukat beni günlük %27 faizle tehdit ediyor 5aydır evdeyim 3 çocukla nasıl yapacağım lütfen bana yardımcı olun saygılar.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank'ın İlgilendiği Sigorta Şirketi

19 HAZİRAN 2020         Nurettin BEY

Metlayf sigorta sigortadan 6 aydır teminatlarımla paramı alamadım ne Denizbank ilgileniyor ne sigorta beni oyalıyolar tüm evraklarım eksiksiz olarak verdiğim halde.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Şubesinde Hiç Bir Önlem Yok

15 HAZİRAN 2020         Büşra HANIM

Collecturk firması adına Çağrı merkezinde çalışıyorum Denizbank tahsilat biriminde iş yerinizde hiç bir önlem alınmamış. Dip dibe oturuyoruz. Ve iş yerinde kuzeni koronadan ölen arkadaşımız var. Lütfen yardım edin.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Erzincan Refahiye

13 HAZİRAN 2020         Kadir BEY

Erzincan Refahiye ilçesinde ikamet etmekteyim. 12.06.2020 tarihinde saat 15.20 gece Refahiye şubesi Denizbank atm sinden başka bir kurum kartıyla atm den kartıma para yatırmak istedim. Atm kartı verdi ama parami hesabıma aktarmadı durumu banka içerisindeki yetkililere bildirdim kasa sayımı yapılması gerektiğini söylendi ve yapıldı kasada 200 tl fazla çıktığı belirlendi kamera kayıtlarında da benim olduğum mevcuttur tutanak altında paramin iadesini istedim fakat şube muduru bana parayı iade edemeyeceklerini söyledi sebebini sorduğumda bankanın müşterisi değilmişim bankada hesabım yokmuş...bende bensize hesap açtırmak zorundamıyım diye yanıt verdim.Bildiğim kadarıyla böyle şikayetlerde kasa sayımı yapılır kasa fazlası çıkar kameralar incelenir eğer kisinin söylediği doğru ise parası gün sonunda kimliğiyle beraber tutanak altında teslim edilir ama şube müdürünün bana söylediği biz merkeze iletiriz onlar 10 gün sonra verin derse veririz 1 ay sonra verin derse veririz oldu ne yani parayı iade etmeyin derlerse iade etmeyecekler mi? Şube ve atm sinin hatasını vatandaşa mal edemezler ayrıca müşteriyede bu üslupla konuşamazlar. Şikayetçiyim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Çalışanları Çok Laubali

8 HAZİRAN 2020           Övünç HANIM

Sakarya yeni bosna caddesindeki deniz banka money gram için girdim fakat arkadaşlar hiç bir bilgiye sahip değildi birbirlerine soruyorlardı laubali konuşmalar ve bana dönüp sistemlerimizde bir sıkıntı var deyip beni yan taraftaki kuveyt türk bankasına yolladılar orada işlemimi hızlıca yaptım ben sürekli deniz banktan para çekmeye geldiğimde beni yan taraftaki kuveyttürk bankasına yolluyorlar lütfen şikayetimi dikkate alınız..

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

DenizBank Kobi Destek Kredisi Verilmiyor

2 HAZİRAN 2020           Semir  BEY

Denizbank Antakya şubesi neden KOBİ destek kredi başvurdum bankacı krediniz onaylandı söylemesine rağmen 1 Aydın kullandırmadılar 1993 yılında kurulan şirketimin ve şahsımın herhangi protestosu olmamasına rağmen be kgf tarafında daha önce kredi kullandım.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

TAKIM HAZIR

bottom of page