SAĞLIK BAKANLIĞI

MEMNUNİYET YÜZDESİ :  % 0

ŞİKAYET SAYISI              :  640

Sağlık Bakanlığı Hakkındaki Tüm Tüketici Şikayetleri

Sağlık Bakanlığı Aile Hekimim Covid Olduğum Halde Rapor Yazmadı

05 OCAK 2021                Fadime HANIM

Aile hekimim covid olduğum halde rapor yazmadı çıkarıldı o yüzden şikayetçiyim, lütfen yardımcı olur musunuz.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Aile Sağlığı Merkezi

05 OCAK 2021                Fatma HANIM

Aile sağlık merkezlerinde aylık doğum kontrol hapları pandemi başlayalı bulunmamaktadır. Ücreti yüksek olduğu için alımında sıkıntı yaşıyoruz. Bununla ilgili bir şey yapılmasını rica ediyorum. Çevremde benim gibi çok tanıdığım var. Bu durumu hepimiz adına dile getirmek istedim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi

05 OCAK 2021                Samet BEY

2015 yılında gecirmiş oldugum iş kazası sonucunda sağ bacağım kaval kemiğinden kırıldı İstanbul da Silivri devlet hastanesinde ameliyat oldum 15 gün sonra Giresun na ailemin yanına geldim Giresun Tirebolu devlet hastanesin de pansuman yaptırırken doktor senin bacağın yan duruyor dedi ve film cekti yapılan ameliyat yanlış olmuş dedi ben de babamla Trabzon harabı araştırma hastanesine gittim ve Atilla Ç**** ortopedi doktoru gordu ve tekrar ameliyat dedi ve 5 gün sonra ameliyat oldum iş verenlerim benden hiç haber almadılar ve mağdur oldum bende dava açtım ve o dava 5 senemiz sonuçlandı mı sizden ricam Bi el atın şu davaya 2ay ve 3ayda davam var bana bir çözüm gösterin.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi

02 OCAK 2021                Senay HANIM

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi palyatif bölümü, Babam yoğun bakımda yattıktan sonra palyatif bölümüne alındı, daha sonra palyatif bölümü covidden dolayı kapandığı için hastamızı eve götürmek zorunda kaldık, ancak 2 ayı gecmesine rağmen sürekli hastaneye girip çıkmaktayız, palyatif bölümü açık olmadığından hastamız ortada kalmıştır, her hastaneye gitmemizde babam bakım hastası olduğu için eziyet çekmektedir, palyatif bölümünün açılmasını talep ediyoruz, lütfen vize yardımcı olun.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi

02 OCAK 2021                Aylin  HANIM

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy devlet hastanesi. Dün acil servise kalp hastalığım sebebiyle gittim. Ve o acil halimle bir kişi hadi ilgilenmedi saatlerce bekledim ağrıdan yalvararak kendimi zorla muayene ettirdim. Daha sonra sedyeye alındım serum için fakat yanıma hatta dibime milyon tane hasta getirildi sosyal mesafe kuralları dışına çıkılarak ki kalp hastası olarak covid19 için en büyük risk grubundayız. Biz doktorlarımıza, hastanelerimize güvenemeyeceksek kime güveneceğiz?

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Kocaeli Özel Donatım Diş Hastanesi

01 OCAK 2021                Tuğba HANIM

Kocaeli özel donatım diş hastanesi ben dört tane diş ağrısı ile hastaneye gittim fakat bana başka tedavi uygulamaya başlamışlar. Üç hafta beni oyaladılar. Yok dişlerini kazıyacağız yok temizleyeceğiz oyaladılar. Tedavi ortasında artık dayanamıyorum ne zaman dişime müdahale edeceksiniz deyince beni sorgusuz sualsiz başka doktora götürdüler ve kanal tedavisi yapıldı ben diğer doktorla dişime müdahale edecek diye para ödedim fakat müdahale etmedi. Benden fazla para alarak yanlış tedaviyi paramı geri almayarak bırakmak zorunda kaldım mağdur edildim. Ben paramı geri istiyorum. Hastane hakkında suç duyurusunda bulunacağım. Benimle ezici bir şekilde konuşuldu. Kabul etmiyorlar hatalarını. Diş ağrısından ölecem dayanamıyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Sağlık Ocağına Doğum Kontrol Hapı Gelmiyor

01 OCAK 2021                Sultan HANIM

Isparta’da oturduğum mahallenin. Sağlık ocağına ne zaman gitsem dogum kontrol hapı vermiyorlar gelmediğini söyleyip geçiştiriyorlar ama diğer bütün sağlık kuruluşlarına dağıtılmış ucuz bir hap değil her ay eczaneden parayla satın alamıyoruz bu işe bir el atmanızı rica ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi

01 OCAK 2021                 Huri HANIM

31 Aralık'da özel bir kliniğe gittim ilaç aldım kullandım ancak 01.01.2021 22.20 civarlarımda yanağım, gözüm, kulağım, boyun kısmım birden bire şişti ilaçlarımı kullanmama rağmen dayanılmaz bir ağrı oldu 112 yı aramak zorunda kaldım sıkıntılı bir şekilde konustuk zar zor ikna ettik gelmeleri konusunda acile gittim. Acil hasta konumunda gittim hastanede çok hasta olmamasına rağmen 40 dakika bekletildim doktorlarla konuşmaya halim bile kalmamışken ilgisizlikleri birbirleri ile sohbet muhabbet etmeleri ben ve benim gibi bir çok hastanın mağdur olmasına sebep oluyorlar ben mağduriyetimi dile getirdiğimde ise bana hastaları tansiyon, nabız vs. ye göre aldıklarını söylediler ancak ben 40 beklememe rağmen bu işlemlerin hiç biri bana ne ambulans da ne de hastanede uygulanmadı. Üstelik kırmızı alanda beklemem gerekirken sarı alanda bekletildim. İçeri aldıklarında ise telefonun flaş ışığıyla dişime bakıldı şikayetimi dile getireme rağmen ilgilenen olmadı kendi isteğim ve ısrarımla ağrı kesici yaptırıp çıktım tüm bu yaşananlardan dolayı şikayetçiyim ben ve benim gibi bir çok hastanın bu şekilde mağdur olmasını İstemiyorum söyleyeceklerim bu kadar gereğinin yapılmasını arz ederim. Yer; ERZURUM ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA HASTANESİ ACİL POLİKLİNİĞİ.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Van Bölge Ve Araştırma Hastanesi

01 OCAK 2021                Müjdat BEY

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetişkin acil de 01.01.2021 tarihinde 15:25 sularında muayene olmak istedim ayakta olduğum için benim başvuru yaptığım uz.dok.O**** T** adlı acil doktoru epilepsi nöbeti geçirmiyorsun dedi 19 yıldır epilepsi tedavisi görmekteyim bu tedavi ve krizlerini çok çok iyi tanıyorum ve biliyorum çünkü o hastalık ve krizlerle yaşamayı öğrendim doktora ben kriz geçiriyorum dedim hayır ayaktasın şu anda kriz geçirmiyorsun dedi ben yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyorum yanındaki başka bir doktor işine gelirse fazla vıdı vıdı etme dedi işine gelmiyorsa başka bilen bir hastaneye git dedi ağız dalaşına girdik çünkü o an gerçekten kriz geçirdim yıllarca bu hastalıkla mücadele ediyorum ve tek başıma bana devletin bize sunduğu hastanede benimle yakınen ilgilenmesi gereken doktor bu şekilde hitaplarda bulundu o an düşüp beyin kanaması ve sinir krizi geçirmem ansızdı neticede bakmakla hükümlü olduğum eşim ve çocuğum var tek isteğim bu kadar zor bir hastalıkla mücadele eden birine bu muamele reva görülmemesi yetkilileri bu konuyla ilgilenmeye davet ediyorum saygı ve sevgilerimle.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Yıldırım Beyazıt Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

30 ARALIK 2020            Hatice HANIM

3 Aralık’ta dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim araştırma hastanesine gittim. Gastroenteroloji bölümüne Dr. Y***** Ç***** dan randevu almıştım. Ama odasında bayan bir dr vardı. Tüm şikayetlerimi söyledim. Gözlerimin içine kadar tüm vücudum sarardı hatta idrarım da koyu sarı dedim. Bana üroloji bölümü bilir dedi. Endoskopi için randevu al ve kan ver dedi. Çok büyük ağrım var dedim. Endoskopi ve kan sonuçlarına bakmam lazım dedi. Çıkdım kan verdim. Endoskopi için 22 aralığa randevu verildi. Eve geldim ağrılarım çok şiddetlendi. 4 Aralık Cuma günü tekrar gastroenteroloji bölümüne (dışkapı hastanesi) gittim. Bayan Dr vardı. Kendisine dayanamıyorum yalvardım bana yardımcı olun dedim. Endoskopiken önce bakamam dedi. Kan sonuçları ma bakar mısınız dedim. Hayır dedi. Çok ağrım var dedim. Acile git ve ağrı kesici vurdur dedi. Ben dayanamıyordum. Hemşire arkadaşımı aradım e-nabız daki sonuçları gönderdim. Doktora göstermiş. Bana çok acil hastaneye git hayati tehliken var dedi. Oraya en yakın Keçiören medical park hastanesine gittim ve bana taş safra kanalını tıkamış acilen ercp operasyonu olman dediler oraya 1.200 TL para harcadım. Ve ben asgari ücret alıyorum. Ercp işlemi 7.000 TL deyince mecburen evime döndüm. Ankara tıp fakültesinde prof. K***** Bey ercp işlemini yaptı ve sağlığıma kavuştum. Dışkapı hastanesinde Y**** Ç***** a randevu almama rağmen doktorun yerine bakan bayan Dr tüm yalvarmalarıma rağmen kan sonuçlarına bakmadı. Alsaydı ben ölüm riskimi görürdü. Beni ölüme terketti. Maaşım olmasaydı özele gidemez ve ölüme terk edilmiş olacaktım. Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım. Bunu hiç haketmedim. Hiç bir insanın bunu yaşamaması için sağlık bakanlığının gereğini yapacağına inanıyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Doktorumuz Bizi Hiç Aramadı

30 ARALIK 2020            Nahide HANIM

Sağlık ocağı doktoru geçtiğimiz günlerde kovid hastalığı geçirdik ailecek bir kez bile arayıp sormadı ben arayıp pozitif olduğumu söyledim daha sonra bir şey olduğunda mesaj atmamı istedi günlerce evde ağırlaşmama rağmen mesajlar attım attım aramalar yaptım asla dönüş yapmadı hiç bir ilaç kullanımı aydınlatmadığı gibi sisteme kullanması gereken ilaçları anlattım şeklinde not almış. Bugün gittiğimde konuşmaya beni oradan kovdu acilen ilgilenilmesini rica ediyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi

30 ARALIK 2020            Mehmet BEY

Gazi Üniversitesi tıp fakültesi doktorun talep ettiği MR ücretli hemen, ücretsiz randevu ile 25.04.2021 pazar saat 22.00 ye randevu veriliyor şikayetçiyim. Gereğinin saygılarımla arzederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Kayseri İldem Diş Sağlığı Merkezi

30 ARALIK 2020            Merve HANIM

İyi günler devlete ait diş hastanelerinde diş yapım dolgu kanal olmuyor da özel hastanelerde nasıl oluyor covid 19 özellerde yok mu benim durumum yok param yok özelde yaptıracak eşimin dişi için bu sabah Kayseri Ildem semt polikliniğinde gittik sadece diş çekim ve ilaç yazıyoruz diyor çektirmek sorun değil 35 yaşında olmasIna rağmen ağzında diş kalmadı daha bi kaç ay önce gecici dolgu yaparken şimdi neden yapılmıyor ne olur bize yardımcı olun.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Muğla Devlet Hastanesi

29 ARALIK 2020            Davut BEY

Muğla araştırma hastanesinde sürekli mr bozuluyor. Bu ikinci defa oldu kaç gün mr bekliyorum bu durumdan şikayetçiyim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Medical Park Hastanesi

29 ARALIK 2020            Nurhan HANIM

19 Aralık Cumartesi gecesi Medical Park hastanesine müthiş bir karın ağrısı ile başvurdum. O gece görevli olan Dr A**** S*** K**** bana ne şikayetiniz var diye sordu ben de dayanılmaz bir ağrım olduğunu söyledim bunun üzerine hiç yerinden kalkmadan ve beni muayene etmeden sadece tomografi kan tahlili ve serum taktırdı. Ve bu işlemler bittikten sonra beni bir daha görmeyerek sadece mide koruyucu yazarak eve gönderdi. Ben mide koruyucuyu iki gün boyunca alarak ve müthiş sancımı iki gün boyunca daha çektim 22 aralık sabahı sancıya dayanamayarak yeniden Medical Park hastanesine başvurdum ve orada genel cerrah doktor M**** F***** G***** Bey'e muayene oldum daha beni kapıda göresiye bunun apandisit olacağını söyledi hemen bir ultrason istedi bunun sonucunda apandisit olduğum kesinleşti ve derhal beni ameliyata aldı. Diğer doktorun yanlış teşhisi sonucunda apandistim patlamış ve kangren durumuna gelmiş bağırsağımı enfekte etmiş çok sıkıntılı bir süreç geçirdiğinden dolayı Dr A**** S**** K**** den şikayetçiyim ve bunun soruşturulmasını arz ederim saygılarımla.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Bilgi Almak İçin Ulaşamıyorum

29 ARALIK 2020            Raif BEY

Ankara sağlık bakanlığından eş durumu ile ilgili bilgi almak için defalarca aramama rağmen santralin beni o kuruma aktarmasına rağmen bir türlü ulaşamadım aramalarıma cevap verilmiyor. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Bayburt Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

28 ARALIK 2020            Gülşah HANIM

Bayburt Ağız ve diş sağlığı devlet hastanesi personeli ve doktor G**** V***** Hanım'dan şikayetçiyim. İsmim Gülşah 28.12.2020 tarihin çocuğum M****** S*** D******** 5 yaşında dişi ağrıdığı için ve sallandığı için gitmiş olduğum ağız ve diş saglığı hastanesinde çocuğum ağladığı halde Doktor G**** V**** Hanım efendi hiçbir şekilde ilgillenmediğinde ve bana git evde çocuğun dişini çek dediği ve saatlerce orda beklediğim için şikayetçiyim ayriyeten hastane çalışanı barkod kesen hanım efendi çocuğumun kimliğini geç verdim ve ismini yanlış söyledim diye cinnet geçireceğim Allah'ım diyerek güvenlik görevlisine şuna sıra ver diyerek ben ve diğer vatandaşları tersleyerek güvenlik görevlilerin vatandaşlara şikayet vermesinden şikayetçiyim doktorlar çocuklara bakmıyor farklı illere sevk ediyor ben çocuğum M******* S**** Gümüşhane'ye götürdüm yine çekmediler. Ama her seferinde böyle olacaksa bu Bayburt halkı ne yapsın tarafınıza arz ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Mersin Toros Devlet Hastanesi

28 ARALIK 2020            Selin HANIM

Annem covid pozitif hastası. Bugün Mersin Toros devlet hastanesindeki 10. Gününü tamamladık. Anneme ve bana hiç bir doktor ve hemşire nasıl olduğuna dair bilgi vermiyor. Cumartesi günü tahlilleri yapıldı ve bugün bu tahlil sonucunda reçete ile ilaç istendi. İlaçları aldık ama niçin aldığımızı, tedavide ne kadar ilerlendiğini söylemiyorlar. Bana olmasa bile hastaya bilgi verilmemesi çok tuhaf. Ben annemin durumuyla ilgili bilgi almak istiyorum. Bu konuda yardım talep ediyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Sağlık Bakanlığı Manisa Şehir Hastanesi

28 ARALIK 2020            Rukiye HANIM

Manisa Şehir Hastanesi yoğun bakım hemşirelerin bir kısmından şikayetçiyim yatmakta olan bir yakınım var ve ben bu hastanede temizlik personeliyim yakınımı görmeye gidiyorum 3 gündür hastama bakımı yapılmıyor altındaki bezi hala değişmemiş görüyorum hastamı kaybetmeden lütfen bana geri dönüş yapın bütün hastalar bakımsızlıktan ölüyor ve biz sağlık çalışanları alkışlıyoruz neden gelipte gözlerinizle gerçekleri görmüyorsunuz haber veriyorsunuz tabi herkes hazır olda tabiki bi sıkıntı yok olmazda habersiz gelinde zavallı yaşlılar nasıl olsa ölecekler deyip ne haldeler can veriyorlar görün lütfen en kısa zamanda dönüşünüzü bekliyorum.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

TAKIM HAZIR

Şikayet Sitemiz, Şikayetlere Gelen Her Türlü Şirket Cevabını Ücretsiz Olarak Yayınlamaktadır.

WEB SİTEMİZİN KULLANIMI HERKESE AÇIK VE ÜCRETSİZDİR.

© 2019 Tüm Hakları Saklıdır.