TRENDYOL

MEMNUNİYET YÜZDESİ :  % 0

ŞİKAYET SAYISI              :  161

Trendyol'da Hem Ürünüm Gitti Hem Param

20 OCAK 2021                 Elif HANIM

Trendyoldan aynı satıcıdan iki farklı bedenlerden 10 10 yani 20 adet erkek iç çamaşırı aldım biri geldi markası farklı geldiği için geri iade ettim diğerinin de Trendyolu aradım diğerinin kargoda olduğunu ve geri iade etmek istediğimi ve paramı almak istediğimi söyledim fakat kargoda bana teslim edilmiş olarak görünüyor kaç kere aradım Trendyolu ilgileneceğiz inceleniyor biz size dönüş yapacağız dediler bir buçuk ay geçti hala hiç bir şey yapılmadı paramda iade edilmedi siz ilgilenir misiniz lütfen.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'da Paranızın Takipçisi Olun

18 OCAK 2021               Dilay HANIM

1,5 ay önce sipariş ettigim urun evime gelmeden kargo şirketinden tekrardan iade ediliyor trenyolu aradigimda ellerine gecmis 3 is günü içerisinde hesabınıza yatacaktır denmiştir param bugun ise aradığımda ellerine geçmemiş deniyor ben aramasam paramin üstüne yatılacak trendyol gibi bir firma bu kadar dikkatsiz ve özensiz olursa diğer firmalar ne yapsın paranizin takipçisi olun herkes hırsız…

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'da Ürünüm Teslim Edilmiyor

18 OCAK 2021               Özkan BEY

Trendyol'dan yılbaşında eşime vermek üzere sipariş ettiğim ürün elime ulaşmaması üzerine Aras Kargo'ya ulaştım. Verilen takip numarası ile bakıldığında İzmir'de farklı bir kişiye teslim edildiğini öğrendim. Siparişi 22 Aralık 2020'de verdiğim. Yılbaşına yetişmeyeceği için telefon operatörleri ile ve sipariş sayfasından iptal etmeme, 2 defa ocak ayında aranıp kargonuz geldi mi diye sordular. Aldığım ürün 10 TL bile olsa 1000 TL bile olsa aynı hizmeti vermek zorunda değiller mi? Ya da biri arayıp sistemde hata olmuş siparişiniz başkasına gitmiş, size paranızı iade ediyoruz... Aldığınız ürünü size en kısa sürede yeniden gönderiyoruz demez mi?Trendyol siparişleri takip edemiyor mu? Telefon ile yardım sağlayan arkadaşlar şikayetimin ne olduğunu ekranlarından göremiyor mu? Siparişim halen daha aktif görünüyor ve geri ödeme beklememe rağmen ne yetkili biri arıyor ne de sorunumu çözüyor. 26 gün geçmiş ilk siparişten, 26 Aralık'ta arayıp iptal edip para iadesi istemişim.Evet firmalar bu kadar çabuk büyüdüğünde kendi içlerinde birbirlerinden haberleri olmuyor.Trendyol dan bugün tekrar arandım. Kendi yaptıkları hatayı kabul etmedikleri gibi, halen daha "ürününüzü teslim aldınız mı" diye soruyorlar. Ürünün farklı bir isme teslim edildiğini (26.12.2020) öğrendiğimde ilk konuştuğum müşteri temsilcisi "iptal talebiniz alındı" alındı demesine karşın, halen daha ürün kargo da olarak gördükleri için iptal de etmiyorlar...Demek ki kabahat bende oradan bir ürün sipariş etmiş olarak... Not : ürün değeri değil anlamı önemliydi ; Eşime yılbaşı hediyesi…

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Aldığım Aparat Ocağımı Patlattı

13 OCAK 2021           Hatice HANIM

Trendyol aracılığıyla kitapzum markalı bazlamatik satın aldık. Gözlemeyi pişirmeye başladıktan sonra 30 dk sonra ocağımı patlattı. Patlayan ocağıma mı yanayım yoksa yoksa kimseye bişey olmadığınamı sevineyim

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Bana Farklı Ürün Gönderdi

02 ARALIK 2021           Gülcan HANIM

Trendyol’dan Louis marie marka havlu siparişi verdim ama bana farklı farklı renkte havlular geldi, lütfen yardımcı olur musunuz.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Aldığım Ürünü İade Edemedim

02 ARALIK 2021           Saliha HANIM

Vinsa 1060 Aytekno16 grafik tablet aldım fakat cep telefonumu tam desteklemiyor iade ettim fakat iadem reddedildi  poşeti açılmış ve tablet üzerinde kalem izinin olduğunu söylediler fakat ben onu açmadan nasıl öğrenecektim aldığım site Trendyol’da yardımcı olmadılar.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Ürünümü Artık Teslim Etsin

02 ARALIK 2020           Zeynep HANIM

Trendyol’da anlaşmalı olduğu metalia firmasından 1 Aralık’ta aldığım ayakkabılık vestiyer cevap lojistik kargoya verilmiş bulunan ürünümün 24  Aralık'ta teslimatı yapmaları lazımken sürekli mesaj yazarak ürünümün 24 Aralık'ta teslim edilmeyişine ocağa urunun atmalarından şikayetçiyim gereğinin yapılmasını arz ederim... Yardımcı olursanız sevinirim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Bir Daha Alışveriş Yapmayacağım

30 ARALIK 2020           Fuat BEY

Zevkle alışveriş yaptığım Trendyol benim için bitmiştir. Aracıma parça sipariş ettim ve parçalar geldi bende bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım diye açıp bakmadım taktıracağım zaman açtığımda ise sadece polen filtrem aracımın polen filtresiyle alakası olmadığını gördüm ve iade ettim yaklaşık 20-25 gün sonra ve iade süresi geçtiği için iadeniz kabul edilmedi diyerek ürün tekrar bana iade edildi. Hem yanlış ürün gönderip mağdur ediliyorum, hem de yanlış gelen ürünü iade almıyorlar tekrardan mağdur ediliyorum resmen param çöp oldu böyle bir saçmalık olamaz. Şimdi ben bu Trendyol'a güvendiğim için ben mi suçluyum yanlış ürün iadesi nasıl alınmaz telafi edilemez. Tüm çevremdeki insanlara bu mağduriyeti mi anlatıp Trendyol'dan alışveriş yapmamalarını söyleyeceğim bu saatten sonra.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Aldığım Akıllı Saat Bozuldu

29 ARALIK 2020              Ali BEY

Trendyol’dan almış olduğum çocuk gps akıllı saat 4 ay içinde bozuldu geri gönderdim 1 ay 10 gün oldu sonuç yok faturasında göndermediler.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Ürünü Eksik Gönderdi

29 ARALIK 2020           Döndü HANIM

Trendyol persil Almış olduğum ürünü eksik gönderdiler. Ne eksik ürünümü gönderiyorlar ne de ücretimi iade ediyorlar. Birçok kez aramama rağmen yardımcı olunmuyor. Ücretin üzerine resmen yattılar. Çok şikayetçiyim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Aldığım Süpürge Çalışmadı

28 ARALIK 2020           Melehat HANIM

Trendyol yol üzerinden almış olduğum s5 max roborock süpürge geldi ama bir türlü çalışmadı denilen şartlar altında ertesi günü iade ettim 2 ay oldu hala çürüme ulaşılmadı, üstelik 4300 TL ücret ödedim faturamıda göndermiyorlar. Hakkımı istiyorum, açıklamaları ise açılan elektronik iade edilemezmiş. Kullanamıyorum yani. 12 defa aradım Trendyol'u fakat sallıyorlar insanı sürekli.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Ürünümü Eksiksiz Göndersin

27 ARALIK 2020           Sedef HANIM

Trendyol Alışveriş Sitesi Satın almış olduğum 8 çekmeceli mutfak dolabı 12 Aralık’ta tek koli ve eksik olarak tarafıma teslim edildi. Trendyol yetkilileri ile yaptığım görüşmede beklememi söylediler. Bekledim, koli gelmedi. Tekrar aradım şikayetimi belirttim, ürünün kendilerinden Aras Kargo'ya 2 paket olarak verildiğini, kargo şirketi ile irtibata geçmem gerektiğini söylediler. Parasını peşinen aldıkları ürünün bana teslim edilmesi icin hiçbir girişimde bulunmadılar. Ürünün 2. kolisi Aras Kargo'nun dağıtım yerinden Imbat şubesine çıkmamış. Bugün ( 28 Aralık ) hâlâ dağıtım yerinden koliyi bulup bulmadıklarına dair haber bekliyorum. Trendyol'a bana eksiksiz yeni ürünü göndermelerini , kargo ile kendilerinin iletişimde olmalarını söyledim. Böyle bir aksiyonumuz yok dediler. Peşinen ücretini ödemiş olduğum ürün elime geçecek mi kaybolacak mı bilmiyorum. Ama şunu biliyorum , sorunumun arkasında duran , takibini yapan bir firma yok. Durumu Trendyol yorumlarada bu şekilde yazdım ama nedense yayınlayamıyoruz dediler. Sanırım sadece olumlu yorumları yayınlıyorlar. Trendyol'dan ürünümü eksiksiz olarak istiyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Ürünü Teslim Etmedi

27 ARALIK 2020           Leyla HANIM

Trendyol sipariş verdigim farmisol elime ulaşmadı. Teslim edildi diyor. Bir başka adrese teslim etmişler Paramı iade etmiyorlar. Ürünüm gelmedi.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Aldığım Beyaz Eşyalarım Teslim Edilmedi

23 ARALIK 2020           Ece HANIM

Trendyol uygunavar satıcı 1 ay oldu hala ürünlerim ortada yok haftaya düğünüm var aldığım beyaz eşyalarım 1 aydır elime ulaşmadı. Bu nasıl firma nasıl satıcı insanı bu mutlu günlerinde bu kadar mağdur etmeye ne mutsuz etmeye ne hakkınız var ya.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Express Kargomu Teslim Etmedi

23 ARALIK 2020           Erhan BEY

Trendyol expres Trendyol her türlü kargosu ile çalıştım (aras. Yurtiçi. Ptt kargo. Sürat kargo Mng kargo) ancak ilk defa Trendyol expres ile çalıştım ve lanet ettim böyle bir şey olamaz karşınıza muhattap bulmanız imkansız siz siz olun yanılıp şaşırıp Trendyol expres ile çalışmayın bin pişman olursunuz hazır Adana'ya kadar gelen kargom kayboldu ve şu an karşımda muhattap yok ben pişmanım siz olmayın kargoyu hangi firma ile aldığınıza dikkat edin.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol'dan Aldığım Ürün Kaybolmuş

23 ARALIK 2020          Hatice HANIM

Pijama evinden sipariş verdiğim ürün 45 gün oldu teslim olmadı fima ile görüştüm kargonun kayıp olduğunu bildirdiler. Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp iade isteyebilirsiniz dediler 20 gündür müşteri hizmetleri arıyorum bunu belirtiyorum fakat her aramam da gereğinin yapılacağı söyleyip oyalıyorlar hiç bir işlem yapılmadı her aradığım da 1 kaç gün bekleyin diyorlar fakat hiç bir gelişme olmuyor. Müşteri hizmeti hiç bir şey yapamıyor daha ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Trendyol’da satıcı firmalar çoğaldıkça sorunlar arttı müşteri hizmetleri bir şey yapamıyorsa ne anlamı var o zaman müşteri hizmetlerinin yardımcı olamadıktan sonra.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Beni Oyalıyor

19 ARALIK 2020           Tuba HANIM

Merhaba şikayetçi olduğum yer güvenle aldığım Trendyol’dan capıtal Shop isimli mağaza bana kredi kartıyla peşin ödediğim 2 ürünün 1'ini gönderdi fakat 1 haftadır uğraşıyorum beni oyalıyolar mesajlarımı Red ediyorlar lütfen sizden ricam capıtalshop isimli mağazanın bana ulaşmayan ürünün parasını Trendyol aracılığı ile kartıma geri göndermesini taleb ediyorum şimdiden okuduğunuz için şikayetimi teşekkürler sizlere.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Beni Çok Zor Duruma Düşürdü

19 ARALIK 2020           Harun BEY

Trendyol, 70 cm kamyon oyuncak satın aldım 40 cm gönderdi satıcı nur bisiklet oyuncak. Ben hemen iade ettim geldiği gibi gönderdim. Satıcı iade almamak için kırık diye bana geri gönderdi. Kendisi parçalanmıştır eminim çünkü oyuncak bir file içerisindeydi ve ben açmadım ayrıca o file içerisinde tekerler takılı değildi. Bana geri geldiğinde file açılmış tekerler takılmış ve parçalanmıştı. Trendyol hiçbir şekilde yardımcı olmadı siz kırık göndermişsiniz dedi ve beni 15 gün oyaladı sonra kargoya sağlam teslim ettiğinize dair belge alın deyip işin içinden sıyrıldı. Allah bunun hesabını sorsun hepsinden ben mağdur oldum 20 TL'lik oyuncağa 60 TL verdim parçalanmışına hem de yani çöp malzemeye parasında değilim ben mağdur oldum siz olmayın. Resmen dolandırıcılar. Trendyol ben komisyonumu alır gerisine karışmam diyerek sahtekarlığa ortak oluyor.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Sitedeki Aynı Ürünü Göndermedi

19 ARALIK 2020           Elif HANIM

Trendyol’dan motosiklet için Led far lambası aldım fakat bana sitedeki ürün gelmedi iade nedenimi belirterek gönderdim bana kullanılmış ürün diye tekrar geri gönderdiler nasıl olur diye şaşırmışken ürün geldi baktım ki içine kullanılmış ürün koymuşlar tekrar iade için gönderdim müşteri temsilcilerine de anlattım hiç kimse yardımcı olmadı ve ürünü iade almadıkları halde ürünümüz göndermediler. Yorumlarımı da şikayetlerimi de siteye koyamadılar. Param yandı ve kimse ilgilenmiyor.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

Trendyol Ürünümü Artık Teslim Etsin

18 ARALIK 2020           Tuba HANIM

Trendyol ve Bieney 12 Kasım'da Trendyol’dan Bieney mağazasından saç maskesi sipariş ettim hiçbir yerden ses yok. Ne ürün geldi, ne param iade edildi. Baktım ki firma matkap, batarya satıyor. Her iki firmanın sorumsuzluğu kelimelerle anlatılmaz. Resmen gasp etti paramı Bieney ve Trendyol göz yumdu.

ŞİRKET ŞİKAYETE CEVAP VERMEDİ

TAKIM HAZIR

Şikayet Sitemiz, Şikayetlere Gelen Her Türlü Şirket Cevabını Ücretsiz Olarak Yayınlamaktadır.

WEB SİTEMİZİN KULLANIMI HERKESE AÇIK VE ÜCRETSİZDİR.

© 2019 Tüm Hakları Saklıdır.